PRIVACYVERKLARING

​

Aquarius Multimedia kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Aquarius Multimedia en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Aquarius Multimedia verstrekt. 

​

Aquarius Multimedia kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

- uw voor- en achternaam

- uw adresgegevens

- uw telefoonnummer

- uw e-mailadres

- uw IP-adres

​

Aquarius Multimedia verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. 

​

Aquarius Multimedia bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

​

Aquarius Multimedia verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

​

Op de website van Aquarius Multimedia worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Aquarius Multimedia gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

​

Aquarius Multimedia maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Aquarius Multimedia te kunnen verstrekken. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 

Aquarius Multimedia heeft hier geen invloed op. Aquarius Multimedia heeft Google geen toestemming gegeven om via Aquarius Multimedia verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

​

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@aquarius-multimedia.nl   

Aquarius Multimedia zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

​

Aquarius Multimedia neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Aquarius Multimedia verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Aquarius Multimedia op via info@aquarius-multimedia.nl

​

www.aquarius-multimedia.nl is een website van Aquarius Multimedia

Aquarius Multimedia is als volgt te bereiken:

Postadres: Harskamper Engweg 11 6732AP Harskamp

Vestigingsadres: Harskamper Engweg 11 6732AP Harskamp

Inschrijvingsnummer Kamer van Koophandel: 09170208

Telefoon: 06-51277329

E-mailadres: info@aquarius-multimedia.nl